Screen Reader Mode Icon

Question Title

* 1. Hallo, wat leuk dat je interesse hebt om proefleerling te zijn voor Lydia, Esther, Olga of Tyrone, onze leraren in opleiding!

Om te oefenen zullen zij op zondag 12 december 14.30 - 16.30 uur een opfrisworkshop crawl geven aan een groep van 8 personen en op zondag 18 december in de middag zullen zij ieder een privéles van 45 minuten geven als afsluitend examen. Alles vindt plaats in het zwembad van Nieuw Unicum in Haarlem (op de grens met Zandvoort).

Op dit formulier kun je aangeven aan welke van deze opties je (gratis) zou willen deelnemen en je gegevens achterlaten. Esther kiest uit de aanmeldingen 12 proefleerlingen.

Vul hier ajb je gegevens in:

Question Title

* 2. De opfrisworkshop crawl op zondagmiddag 12 december duurt twee uur. De trainees zullen afwisselen in verschillende onderdelen van de crawl lesgeven aan de groep. We gaan vooral focussen op de ademhaling, om deze bij iedereen soepeler te maken en de voorwaarden te scheppen om op een makkelijke manier te kunnen ademhalen tijdens de slag. De lesstof is dus vergelijkbaar met les 4,5,6 uit de basiscursus.

Wil je meedoen met deze workshop en ben je beschikbaar?

Question Title

* 3. Voor het afsluitende examen op zondagmiddag 19 december hebben we 4 proefpersonen nodig die ieder een privéles van 45 minuten zullen krijgen. Twee mensen krijgen les van 14.30-15.15 uur en twee mensen krijgen les van 15.30 - 16.15 uur, in Nieuw Unicum. Je kunt een voorkeur voor een tijd opgeven. 

We zoeken mensen die ofwel:
- waterangst hebben en een eerste kennismaking met Swim in Balance willen maken (vul dan Water Confidence in hieronder)
- mensen die een zwemslag willen uitproberen die ze nog nooit hebben gezwommen (je krijgt dan de eerste les uit een betreffende cursus)
- mensen die eerder bij ons een cursus hebben gevolgd maar nog problemen of vragen hebben met een specifiek element van deze slag 

Vul hieronder ajb in wat voor soort privéles van 45 minuten jij zou willen hebben. Je kunt ook meerdere opties selecteren, dit vergroot je kans op een plekje.

Question Title

* 4. Geef hier een paar goede redenen waarom we jou moet kiezen als leerling. Waarom wil je graag deze workshop en/of privéles doen? Wat is je motivatie?

Question Title

* 5. Zijn er medische omstandigheden waarvan wij op de hoogte moeten zijn? 

Heb je bijvoorbeeld last van je rug of nek? (Dit is geen belemmering, maar goed om te weten voor ons)

Question Title

* 6. Ben je gevaccineerd tegen corona en bereid om zelf thuis een sneltest te doen voorafgaand aan je les?

Question Title

* 7. Als tegenprestatie vragen we of je aan het einde van de workshop en/of privéles mondeling feedback wilt geven aan de trainee over hoe je de les ervaren hebt en wat er eventueel beter gekund had. We stellen je enkele vragen hierover en je ervaringen zullen meewegen in het eindresultaat voor de trainees.

Question Title

* 8. Heb je nog vragen over de proeflessen of zijn er dingen die we moeten weten?

Question Title

* 9. Bedankt voor het invullen! Wij zullen uiterlijk woensdag a.s. contact met je opnemen als je uitgekozen bent. Houd de data dus tot die tijd vrij, ajb.

Hoeveel zin heb je in de proeflessen op een schaal van 0-100?

0 100
Clear
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

Image
0 of 9 answered
 

T